Asigurații City Insurance care nu și-au denunțat polițele, de când firma de asigurări a intrat în faliment și până acum trebuie să știe că acestea mai sunt valabile doar până pe 11 mai. În acest context, e bine de reamintit că șoferii care circulă fără RCA valabil pot fi sancționați.
Polițele de asigurare City Insurance care ar fi trebuit să mai acopere o perioadă de câteva săptămâni sau luni nu mai pot fi valabile dincolo de 11 mai, termen la care se împlinesc cele 90 de zile de la rămânerea definitivă a hotărârii de deschidere a procedurii falimentului. Astfel, de exemplu, cineva care și-a făcut RCA la City Insurance (companie aflată acum în procedura de faliment) în august anul trecut, cu valabilitate 12 luni trebuie să știe că polița nu va mai produce efecte dincolo de 11 mai (pe 11 mai încă e în vigoare!) și că riscă sancțiuni contravenționale pentru lipsa poliței valabile dacă nu încheie o asigurare nouă.
Șoferii încă mai au timp să denunțe polițele, iar notificarea de denunțare a acesteia se face direct la City Insurance, la adresa de e-mail: denuntare@cityinsurance.ro.
Bine de știut e că pentru perioada care rămâne din polițele ce ar fi trebuit să rămână valabile dincolo de 11 mai se pot recupera banii. „Pentru recuperarea primelor de asigurare datorate pentru perioada în care riscul nu a fost acoperit te vei adresa Fondului de Garantare a Asiguraților, printr-o cerere de plată, transmisă ori prin intermediul poștei la sediul acestuia, ori prin e-mail la adresa cerere.plata@fgaromania.ro”, punctează lichidatorul judiciar al City Insurance într-un ghid pentru creditorii societății în faliment.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.