Inspectoratul General al Poliției Române vrea să încheie un acord cadru pe 2 ani pentru achiziția a 30 de autovehicule „cu caracteristici dinamice foarte bune, capabile să se deplaseze în siguranță atât pe drumurile publice, cât și în teren accidentat”, contract cu o valoare estimată la 7,8 milioane de lei (fără TVA).
Contractul va fi finanțat din fonduri publice, iar anunțul de licitație a fost publicat sâmbătă 10 decembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Achiziționarea acestor mașini se face pentru îndeplinirea operativă a misiunilor, Poliția acuzând în prezent o serie de neajunsuri generate de deficitele înregistrate la anumite tipuri de autovehicule, având în vedere faptul că actualele autovehicule aflate în dotare sunt supuse permanent unei uzuri fizice și morale.

„Autovehiculele solicitate fac parte din categoria de omologare N1, putere de minim 150 KW, 4×4, cutie automată cu minim 7+1 trepte, sisteme de siguranță activă și pasivă performante”, se arată în caietul de sarcini.
Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preț, unde componenta preț are o pondere de 80%, extinderea garanției 10%, iar ranforsarea suplimentară a barei față încă 10%.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *