Municipalitatea transmite că ȋn perioada 12 – 13 iulie 2024, iubitorii de muzică rock din Pitești și din întreaga țară sunt așteptați în Parcul „Lunca Argeșului” din Pitești, unde se vor bucura de muzică live cu trupe de top și de o atmosferă de neuitat, oferite de RebelX Young Rock Festival, ediția a III-a!

 

Organizat anual în Pitești, de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, RebelX este festivalul care promovează trupele noi și tinere din România. Spectatorii vor descoperi, în cadrul evenimentului, marile trupe de rock de mâine și se vor întâlni cu trupele rock consacrate ce vor urca pe scena RebelX: Trooper, Kempes, Gothic, Breathelast, Nuanțe, Wildchild, Electric Humidity, Love Bite, Overburn, Destin.

 

Festivalul RebelX își propune să aducă în fața publicului trupe rock de adolescenți și tineri din România. Evenimentul este o rampă de lansare pentru tinerii muzicieni, reprezentând o validare a acestora, care, prin pasiune, determinare și creativitate, reușesc să creeze momente memorabile.

 

Vino și tu, alături de prieteni, pentru a te încărca de energia și entuziasmul lor, sărbătorind împreună cu alți rockeri din toată țara pasiunea comună pentru muzică! Intrarea este liberă!, anunţă Primăria Piteşti.

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *