Scumpirea accelerată a alimentelor se simte acut în spitale, în ciuda dublării bugetului pentru fiecare pacient. Un bolnav are 20 de lei pe zi pentru trei mese, numai că în contextul scumpirilor, meniurile rămân sărăcăcioase. Nutriționiștii reușesc cu greu să acopere necesarul de calorii și adesea fac rabat la calitate.

Statul alocă, în prezent, 20 de lei pe zi pentru cele trei mese ale unui pacient. Prea puțin, susțin specialiștii, care atrag atenția că hrana pentru pacienți este vitală pentru vindecarea acestora.

Până la noi decizii, mulți pacienți se bazează pe mâncarea de acasă.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *