Prefectul Radu Perianu a anunţat că 3 argeșeni și-au depus dosarele pentru examenul de obținere a permisului de conducere folosindu-se de caziere judiciare obținute online. Asta reduce timpul de așteptare pentru cei care își întocmesc dosarele.

 

Pașii pentru a obține online cazierul judiciar:

– Dacă aveți cont pe Ghișeul. Ro, trebuie doar să vă validați identitatea cu un card emis de o bancă din România. Cel pe care l-ați folosit în trecut să plătiți taxe sau impozite prin aplicație, este bun. Veți fi direcționați către platforma HUB.MAI.GOV.RO. Urmați pașii de acolo în completarea cererii.

– Dacă nu aveți cont pe Ghișeul.ro, accesați direct platforma HUB.MAI.GOV.RO și veți fi ghidat pentru înregistrarea unui cont.

– Diferența între cele două tipuri de solicitanți o face faptul că, în a doua situație, trebuie să mergeți , o singură dată, la ghișeul unde se eliberează fizic certificatele de cazier. Explicația este simplă: este nevoie de o confirmare a faptului că datele introduse sunt chiar ale dvs.

Cazierul judiciar este valabil 6 luni și este obligatoriu la dosarul pentru permis., a anunţat prefectul Radu Perianu, pe pagina sa de Facebook.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *