Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, şi echipa sa administrativă au participat la o întâlnire de lucru organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

 

 

„Am participat astăzi, alături de echipa mea administrativă, la o nouă întâlnire de lucru, organizată împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, cu reprezentanții mediului de afaceri, politic și universitar pe problematica dezvoltării strategice a Piteștiului și județului.

 

Agenda dezbaterii a fost complexă, a avut aproape 40 de puncte pe ordinea de zi, discuțiile s-au axat însă, pe prioritizarea necesităților, a rezolvării unor nevoi stringente, de la infrastructură la creșterea capacităților energetice și turism.

Alături de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, de vicepreședinți, de prefectul Radu Perianu, de subprefecți, de parlamentarii argeșeni și investitori din mediul privat, au participat, ca invitați speciali și reprezentanții ADR Sud Muntenia: Liviu Mușat, Director General și Mirela Tache, Director Economic.

 

Dezbaterea a fost productivă, ne vom reîntâlni periodic așa cum am promis, pentru a actualiza statusul investițiilor, dar și al oportunităților financiare și legislative.”, a transmis primarul Cristian Gentea.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *