Un pas important pentru Argeș! Astăzi, la București, a fost semnat un protocol de colaborare pentru construcția Drumului Expres A1- Pitești Mioveni.

 

Astăzi, în prezența ministrului Sorin Grindeanu, a fost semnat un protocol de colaborare între Ministerul Transporturilor și autoritățile din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-#Pitești#Mioveni!

CNAIR se ocupă de asigurarea finanțării, iar Consiliul Județean #Argeș de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, precum și de monitorizarea implementării și a serviciilor executate în cadrul procesului de elaborare a studiului.

Acest obiectiv este important pentru dezvoltarea economică regională și pentru conectivitatea la infrastructura rutieră referențială de tip TEN-T.

La București au fost prezenți pentru acest eveniment Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și Cristi Puiu, administrator al județului.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *