Tânăra primăriță și echipa Primăriei Mihăești nu au ratat nicio oportunitate pentru a atrage bani din diverse programe de finanțare. În scurt timp vor începe lucrările pentru extinderea rețelei de canalizare în satele Valea Popii și Văcarea.
„Dragi mihăeșteni, vreau să vă împărtășesc faptul că astăzi am avut marea plăcere să încununez cu succes o muncă asiduă atât a mea, cât și a colegilor din aparatul primăriei dar și a consilierilor locali care au înțeles importanța dezvoltării localității noastre și anume, am semnat contractul de execuție a lucrărilor în vederea realizării obiectivului de extindere rețea canalizare în satele Valea Popii și Văcarea, plus racorduri, atât în cele două sate precizate, cat și în satele în care există deja rețea de canalizare.
În perioada imediat următoare vor începe lucrările, lucrări care vor crea și o stare de disconfort din cauza șantierului, însă, trebuie să fim înțelegători și să sărim peste acest aspect care la final va fi benefic tuturor!
Tot astăzi am vizitat șantierul în desfășurare pentru lucrările la șanțurile betonate de pe zona Mihăești – Valea Bradului – unde se lucrează conform graficului. Este o lucrare care nu numai ca schimbă în bine fața zonei, dar va fi și utilă deoarece va minimaliza problemele create de aluviunile provenite în urma ploilor torențiale”, transmite Andreea Crîmpiță Matei.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *