Casa Națională de Asigurări de Sănătate(CNAS) angajează specialişti în domeniul IT, pe perioadă o determinată de cel puțin 30 de de luni. Aceștia ar putea să primească salarii de până la 4.000 de euro pe lună. Au fost scoase la concurs cinci posturi vacante.

„Casa Națională de Asigurări de Sănătate vrea să constituie o echipă de specialiști de vârf în tehnologia informației și comunicațiilor, pentru o serie de proiecte informatice de anvergură prin care se va asigura digitalizarea completă a sistemului de asigurări sociale de sănătate: rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și înscrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concedii medicale, bilete de trimiteri, scrisorile medicale etc.), rețetă electronică europeană în România, dosarul electronic de sănătate la nivel european”, se arată într-un comunicat transmis de CNAS. „În acest scop, instituția a scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialiști IT, cu un nivel de salarizare lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut = cca. 20.000 lei net), contractul de muncă având durată determinată (minim 30 luni).

Doritorii pot depune dosarele de înscriere până miercuri, 26 iulie 2023. Proba scrisă se va susține în data de 31 iulie 2023 la sediul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Anunțul complet al concursului, cuprinzând condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, calendarul concursului, bibliografia și cerințele posturilor, poate fi vizualizat pe site-ul instituției, www.cnas.ro, în secțiunea „Informații publice”, sub-secțiunea „Posturi vacante”, sau urmând linkul direct: https://cnas.ro/wp-content/uploads/2023/07/Anunț-Selecție-specialiști-IT-31.07.2023.pdf”, se mai arată în comunicatul transmis de CNAS.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *