U.A.T. ȘTEFĂNEȘTI, titular al proiectului: „Construire pod peste pârâul Valea Mare-Podgoria, sat Negrilești, oraș Ștefănești, județul Argeș – Faza D.A.L.I.”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: „Construire pod peste pârâul Valea Mare-Podgoria, sat Negrilești, oraș Ștefănești, județul Argeș – Faza D.A.L.I.”,  propus a fi amplasat în orașul Ștefănești, sat Valea-Mare Podgoria, punct „Negrilești”, jud. Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Argeș, Str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș, în zilele de luni – vineri, între orele 10-13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Argeș.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *