Comisia pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților s-a aflat, ieri, la Mioveni, unde a efectuat o vizită de lucru la Uzina de Automobile Dacia, cea mai mare fabrică românească de mașini, care anul acesta a ajuns la performanța de a produce autoturismul cu numărul șapte milioane.

 

Parlamentarii au avut și o rundă de discuții cu reprezentanții conducerii uzinei de la Mioveni pe teme actuale, având în vedere situația generată de războiul din Ucraina, restricțiile impuse Rusiei, suprapuse peste criza de semiconductori, care au produs efecte asupra industriei și mediului economic.

Pe lângă vizita programată la Dacia, parlamentarii din Comisia pentru Industrii și Servicii au văzut și orașul Mioveni, primăria, precum și Spitalul Mioveni – de care au fost impresionați, aceștia afirmând că proiectul spitalului nostru reprezintă un exemplu de investiție care ar trebui multiplicată în cât mai multe orașe din țară.

Pe lângă reprezentanții administrației orașului Mioveni, oaspeții au mai fost întâmpinați și de subprefectul Bogdan Ionut Minciunescu și de primarul orașului Stefănești, Nicolae Velcea

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.