Apă Canal 2000 SA anunţă că astăzi va sista alimentarea cu apă potabilă în cartier Prundu, zona Prundu Mic.

 

“Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din cartierul Prundu, zona Prundu Mic, Bănănăi, Lânăriei şi Zăvoiu Mic cu privire la faptul că, în data de 13.03.2024, în intervalul orar 09:00 – 19:00, va fi sistată alimentarea cu apă potabilă.

Oprirea este necesară în vederea cuplării conductei de alimentare cu apă nou executate DN 450 mm la reţeaua de distribuţie existentă, str. Petru Poni, cartier Prundu.

Noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 – CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟.

Împreună cu echipa constructorului, societatea furnizoare are în vederea limitarea pe cât posibil a disconfortului locuitorilor din zonă, urmărind finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Call Center, la numărul de telefon 0248.223.237, sau pot accesa site-ul www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor, pe termen lung, și vizează asigurarea unor servicii de calitate.”, transmite societatea.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *