În Bradu se lucrează neîntrerupt la investițiile în derulare, dar și la noi proiecte demarate pentru localitate. Printre cele mai importante proiecte se numără cele de infrastructură, care asigură confort și siguranță locuitorilor, dar și cele în educație, un domeniu prioritar pentru edilul Dan Stroe, care își dorește învățământ de calitate pentru copiii și tinerii din localitate. Se continuă amenajarea trotuarului pe străzile din Bradu, urmând construirea acestuia între strada Buna Vestire și Drumul Scoarței. În luna martie va avea loc licitația privind lucrările la trotuar în zona Valea Geamăna (fosta Moară) până la Pasarelă (DN 65 B), pe partea dreaptă, de la Pitești spre Suseni. Strada Triumf urmează să fie modernizată, va fi introdusă rețeaua de canalizare pluvială, iar drumul va fi asfaltat. De asemenea, urmează asfaltarea străzii Zorilor și introducerea rețelei de canalizare pluvială. Pe strada Andrei Alexandru va fi amenajată canalizarea pluvială (pe partea stângă și pe partea dreaptă a străzii) de la intersecția cu strada Buna Vestire până la intersecția cu strada Rafinăriei. Și pe strada Medeleni urmează lucrări de modernizare. Strada va fi asfaltată, iar canalul de scurgere de la lac până la strada Andrei Alexandru va fi modernizat. Va fi introdusă rețeaua de canalizare pluvială pe strada Pinului, între DJ 659 și strada Liliacului și urmează modernizarea străzii Pinului, adică asfaltarea acesteia până în strada Teilor.

# Se extinde rețeaua de canalizare menajeră pe mai multe străzi

Se vor extinde rețelele de canalizare menajeră pe străzile: Frasinului, Tineretului, Unității, Piersicului, Lavandei. De asemenea, se va extinde rețeaua de alimentare cu apă pe străzile: Unității, Lavandei, Piersicului. Și pe strada Gării va fi amenajat trotuar, atât pe partea stângă a străzii, cât și pe partea dreaptă, de la Monument până la barieră. Urmează modernizarea podului pe strada Rafinăriei. Acesta va fi refăcut în totalitate, cu o deschidere mai mare, pentru a asigura scurgerea apelor și evitarea inundațiilor în această zonă. Pe strada Rafinăriei va fi introdusă rețeaua de canalizare pluvială cu stație de pompare pentru preluarea apelor din stația de epurare din strada Izlazului până la traversarea sub calea ferată. Lucrarea va fi realizată pentru evitarea mirosurilor neplăcute, reclamate de cetățenii din zonă. În zona lacului Medeleni va fi construită o alee pietonală (legătura între strada Buna Vestire și strada Medeleni). Și în zona lacului Podeanca (Parpaliță) vor fi efectuate lucrări de modernizare prin amenajarea de trotuare în jurul lacului cu iluminat pietonal și crearea drumului perimetral lacului.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Bradu. Lucrări importante, de infrastructură, în acest moment!

  1. In lumina acestor informatii, este imbucurator sa vedem ca administratia locala lucreaza cu seriozitate si determinare pentru dezvoltarea si modernizarea comunei noastre. Investitiile in infrastructura, educatie si mediu sunt esentiale pentru o viata mai buna si mai sigura a locuitorilor nostri. In plus, extinderea retelelor de canalizare menajera si de alimentare cu apa pe mai multe strazi va aduce un confort suplimentar si va contribui la un mediu mai curat si mai sanatos pentru toti cetatenii. Sunt cu adevarat incantat sa vad ca administratia Dan Stroe este dedicata imbunatatirii calitatii vietii noastre si asteptam cu nerabdare sa vedem realizate aceste proiecte importante pentru comuna noastra. Multumim pentru eforturile depuse si pentru transparenta in comunicarea cu cetatenii. Bravo, primarul Stroe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *