Astăzi, 25 martie 2024, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în municipiului Pitești”, finanțat prin „Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public” al Administrației Fondului pentru Mediu.
Executantul lucrărilor este S.C. Flash Lighting Services S.A., contractul având o valoare de 3.534.484,86 lei fără TVA (4.206.036,98 lei cu TVA).
Proiectul a presupus înlocuirea a 1010 corpuri de iluminat existente cu corpuri de iluminat cu tehnologie LED în vederea respectării reglementărilor în vigoare și implementarea unui sistem inteligent de telegestiune, cu senzori de prezență și de mișcare.
Zonele supuse intervenției au inclus cartierul Popa Șapcă (str. Mihai Eminescu, Mihai Viteazu, Sfânta Vineri, Crinului, Mihail Kogălniceanu), Parcul Trivale și străzile: 1 Decembrie 1918, Războieni, Exercițiu, Armand Călinescu, Calea Bascovului, Calea Drăgășani.

„Piteștiul a atras bani, fonduri importante – guvernamentale și norvegiene, pentru un iluminat stradal eficient, prin telegestiune, cu senzori de prezență și de mișcare!
Al treilea proiect, dintre cele finanțate din fonduri de la guvern și norvegiene, a fost finalizat.
Am înlocuit 1.010 corpuri de iluminat existente cu corpuri de iluminat cu tehnologie LED în cartierul Popa Șapcă (str. Mihai Eminescu, Mihai Viteazu, Sfânta Vineri, Crinului, Mihail Kogălniceanu) și pe străzile: 1 Decembrie 1918, Războieni, Exercițiu, Armand Călinescu, Calea Bascovului, Calea Drăgășani, precum și în Parcul Trivale.
Am făcut recepția lucrărilor etapei I – „Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în Municipiul Pitești”, urmează etapa a II-a, în care vom moderniza alte peste 1.100 de corpuri de iluminat”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *