Se aude pe la colţuri că după rotativă, ministrul Petre Daea nu se va mai regăsi în Guvernul condus pe Marcel Ciolacu. Şi totuşi Daea e optimist şi nu vorbeşte despre schimbarea sa din funcţie, ci despre realizările pe care le are.

”Eu sunt tot timpul inginerul agronom al ţării româneşti şi cât voi trăi pe mine nu mă interesează ce vorbim, mă interesează să las în urma mea, după o experienţă de 54 de ani de muncă, ceea ce ţării îi este necesar. Aş avea şi conştiinţa împăcată şi energia pe care o depun în fiecare zi, merită să o fac în folosul fermierilor.

Ca un inginer agronomic care am făcut o facultate (..) iar rezultatele muncii mele nu sunt în afara realităţii, ci dimpotrivă, sunt consemnate în fiecare loc de muncă. Din acest punct de vedere sunt nu numai împăcat, ci şi mulţumit, şi dator pentru ţara mea să dau ce mai pot, cât voi trăi.

În activitatea mea sunt cu realizările la zi. Petre Daea are un jurnal al activităţii sale, care consemnează în fiecare zi ce face şi acest jurnal este şi justificarea în faţa opiniei publice că un om dedicat care a primit această misiune grea, trecând prin patru crize dificile, îşi poate măsura timpul zilei prin fapte”, a spus Petre Daea., potrivit G4Media.ro.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *