După un articol publicat de epiteşti.ro, ȋn care un cetăţean a fost deranjat de un poliţist care l-ar fi acuzat că i-a sustras 100 de lei din birou, prefectul liberal Dragoş Predescu, şi-a cerut scuze public.

Noi nu ştim unde este adevărul ȋn acest caz, deci nu comentăm prea multe, dar vrem să-i arătăm prefectului holul de la Permise, unde oamenii trec zi de zi prin acelaşi calvar: aşteaptă cu orele la ghişee, pentru că de ani buni sunt insuficienţi functionari angajaţi.

Povestea e veche! La Permise te calci ȋn picioare! Culmea pentru acest fapt, prefectul de Argeş nu ȋşi cere scuze, deşi zeci de oameni sunt umiliţi zilnic chiar de autorităţile care ignoră realitatea. Dacă tot e coco şi merge pe populism, să-şi ceară scuze Predescu şi pentru azi şi pentru luni, marţi, miercuri, joi, vineri. Şi pentru toate lunile ȋn care argeşenii vor sta ca oile la Permise. Nu avem speranţe că se va remedia situaţia, dar să nu facem aroganţe, zic… Mai lipseau lacrimile prefectului şi puneam de-o telenovelă.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *