Secretarul general al Primăriei Mălureni, omul care ar trebui să fie garantul legalității, face nereguli peste nereguli.
Prefectura Argeș a primit o sesizare din partea consilierilor locali de la Mălureni. Aceștia se plâng prefecturii că secretarul general primăriei, Buciu Alisa Andreea, folosește, chiar în ședința CL Mălureni, cuvinte jignitoare la adresa consilierilor locali. Aceasta nu este la prima abatere. Derapajele secretarului general al Primăriei Mălureni au atins cote alarmante. Doamna secretar se crede jupân și totul trebuie făcut după pofta domniei sale.

Scriam în urmă cu ceva timp despre o scrisoare semnată de un consilier local, ajunsă la redacția Institutiilestatului.ro, dar și la Prefectura Argeș, în care se relatează pe larg cum Buciu Alisa Andreea amenință colegii din primărie și consilierii locali, refuză orice sarcină de serviciu și etichetează pe toată lumea ca PROȘTI – de la colegii de serviciu, primar – până la prefect.

Și asta nu e tot. Doamna secretar a ajuns în stadiul de a scoate proiecte de pe Ordinea de zi a ședințelor CL Mălureni, pe motiv că acestea sunt proiecte favorabile lui Bucălie Florian. Da! Chiar așa stau lucrurile la Mălureni! Secretarul primăriei preferă să nu se facă nicio investiție în comună, chiar dacă sunt bani din fonduri europene, pentru a nu câștiga Bucălie capital electoral.

La ședința din 28 februarie, consilierii locali au observat că au fost scoase două proiecte de pe ordinea de zi, proiecte care au fost discutate în ședințele pe comisii și au primit avize favorabile. Dacă proiecte de hotărâre nu erau legale, doamna scretar putea să nu dea avizul de legalitate, dar nu s-a pus problema de așa ceva.

Este vorba despre modificarea organigramei și modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Comunei Mălureni, hotărâri necesare pentru demararea a două proiecte importante pentru comună: „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice” și „Construirea unor parcuri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile”.

Unul dintre consilierii locali, Marius Popescu i-a reproșat Alisei Buciu că se opune dezvoltării comunei, iar aceasta a spus că nu vrea să treacă niciun proiect favorabil lui Florian Bucălie. Da,da! Nu contează dacă proiectul e bu pentru comună! Trebuie să nu treacă niciun proiect care i-ar fi favorabil lui Bucălie.

Într-un final, consilierii locali au votat cele două proiecte, ceea ce a înfuriat-o maxim pe Alisa Andreea Buciu și a trecut la cuvinte jignitoare. L-a făcut prost pe consilierul care și-a permis să îi atragă atenția că se opune dezvoltării comunei.

Consilierii locali cer sancționarea secretarului general al primăriei. Plângerea este semnată de 12 din cei 13 consilieri.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 13

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Consilierii locali de la Mălureni au sesizat Prefectura Argeș! Secretarul primăriei se OPUNE DEZVOLTĂRII comunei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *