Funcția de secretar de primărie, ocupată de femei, se pare că le ia mințile. Am văzut multe femei cocoțate pe această funcție în primăriile din Argeș care se poartă ca stăpânii pe plantație. Așa este și cazul secretarei Primăriei Mălureni.

Un consilier local a semnalat Prefecturii Argeș, dar și presei, derapajele doamnei Buciu Alisa Andreea, secretar al Primăriei Mălureni. Potrivit scrisorii ajunse la redacția Institutiilestatului.ro, dar și la Prefectura Argeș, aceasta amenință colegii din primărie și consilierii locali, refuză orice sarcină de serviciu și etichetează pe toată lumea ca PROȘTI – de la colegii de serviciu, primar – până la prefect.

Totul a pornit de la un proces intentat de Alisa Andreea Bucuiu primăriei. A solicitat, ca în raport cu activitatea pe care a desfășurat-o la Comisia de Fon Funciar, să i se adauge la salariu un procent maxim, de 50%, echivalent cu circa 900 milioane lei vechi.

Colegii din primărie o acuză că ar fi folosit în instanță tot felul de hârtii, semnate de persoanele abilitate, dar ticluite de ea, iar la recurs ar fi depus documentele cu întârziere, pentru a avea ocazia să invoce excepția tardivității, ceea ce s-a și întâmplat.

Sutele de milioane au schimbat total comportamentul doamnei secretar, de atunci fiind unica deșteaptă și mai presus de toți și toate. Grav este faptul că banii nu au fost trecuți în declarațiile de avere. În schimb, în 2019, apare un apartament în Pitești, potrivit declarației de avere. Apartament care cel mai probabil a fost cumpărat cu banii jos. Nu apare niciun credit în declarațiile de avere depuse în 2019 și anii următori, declarații care pot fi consultate aici.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 38

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

3 thoughts on “Pentru secretara Primăriei Mălureni, toți sunt PROȘTI – de la colegii de serviciu, primar – până la prefect

  1. Perfect adevărat, ceea ce se spune in acest articol. Sunt curioasa dacă se va lua atitudine. Și ce este cel mai grav, e faptul ca nu este un caz izolat. Sunt destul de multe astfel de secretare prin mai multe primarii ale județului.

  2. Aceste lucruri se întâmplă din cauza incompetenței și cu complicitatea primarului. Funcționarii publici pot fi sancționați disciplinar pentru abateri, mai există și notarea de serviciu și, dacă aplici cum trebuie legea, se poate ajunge inclusiv la desfacerea contractului. Pentru faptul că primăria a pierdut procesul, vinovați sunt primarul și consilierul juridic. Aceștia ar trebui să plătească paguba de la buget. Dar în Romania nu o să vezi așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *