Guvernul Ciolacu a prioritizat construcția stadionului „Nicolae Dobrin” din Piteşti, acest proiect fiind inclus pe lista scurtă a investiţiilor care vor fi bugetate ȋn 2024. Valoarea contractului este de 494.810.000 de lei.

“Am mai făcut un pas înainte! Guvernul României a aprobat, prin Memorandum, lista proiectelor de investiții publice prioritizate în vederea bugetării în 2024!

Printre cele 221 de proiecte de investiții publice semnificative la nivel național, 28 de proiecte sunt noi, printre acestea aflându-se și construcția stadionului „Nicolae Dobrin”!

CNI a actualizat valoarea proiectului de investiții la 494.810.000 de lei.

Planul Urbanistic Zonal și Regulamentul Local de Urbanism în vederea începerii construcției au fost adoptate de Consiliul Local în ședința din 2 noiembrie 2023.

Hyatt Development 2011 demolează vechiul stadion în timp record, mult înainte de termenul asumat, iar procedura de achiziție a contractului de proiectare și execuție se află în curs de derulare. Dacă nu vor exista contestații, stadionul ar putea să fie finalizat în 2026.”, a transmis primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *