“Școala Altfel” le-a dat posibilitatea copiilor din Mihăești  să cunoască conducerea primăriei și să-și spună dorințele către edil. După ce au aflat cu ce se ocupă fiecare om din primărie, cine ia deciziile, cum sunt votate proiectele de hotărâri, au hotărât să-și aleagă primarul și viceprimarul.
“Primar, Viceprimar și Consilier Local pentru o zi”
„Astăzi, elevii Școlii Gimnaziale Drăghici ne-au trecut pragul instituției iar in cadrul programului educațional “Școala Altfel” au stat în fotoliul de primar și cel de viceprimar, și-au desemnat prin vot primarul și viceprimarul pentru o zi, au devenit consilieri locali și au votat în consiliul local, au făcut turul instituției și au făcut cunoștință cu aparatul primăriei unde au aflat cu ce se ocupă fiecare compartiment în parte, descoperind cu interes și încântare cum și cine ia decizia pentru comunitate.
Mă bucur, ca programul “Școala Altfel” ne-a dat ocazia să ne cunoaștem mai bine, să vorbim despre planuri, evenimente apropiate și proiecte de viitor pentru tinerii mihăeșteni.
Vă mulțumesc pentru interesul acordat în materie de administrație publică locală și vă mai aștept cu mult drag cu alte activități și proiecte de genul celui desfășurat astăzi!
Închei o altă zi plină de încântare și de frumos!”, transmite Andreea Crîmpiță Matei pe o rețea de socializare.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *