Hai că au liberalii subiect tare! Aşa cum am scris AICI, un profesor de la Colegiul Naţional “I.C Brătianu” din Piteşti a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a agresat sexual o elevă. Ȋn acest context, liberalul Mihai Coteţ a scris un comunicat de presă ȋn care ȋl acuză pe primarul Cristian Gentea că nu a luat atitudine ȋn acest caz.

De fapt, e campanie electorală, iar Coteţ e candidatul PNL la Primăria Piteşti şi se agaţă de acest subiect pentru un plus de capital ȋn rândul alegătorilor. Altfel, Coteţ ar trebui să ştie că nu primarul poate să ia atitudine, ci prefectul de Argeş, Radu Perianu, care e reprezentantul Guvernului ȋn Argeş şi deci are ȋn subordine instituţiile deconcentrate, ȋn speţă ISJ Argeş (unde PNL-ul are o reprezentantă de seamă ȋn persoana adjunctei Cătălina Dumitraşcu). De asemenea, ministra Educaţiei, Ligia Deca, şi ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, sunt ȋndreptăţite să reacţioneze prin prisma funcţiilor pe care le ocupă.

Ne amintim desigur cum recent, Deca, Gorghiu şi Dumitraşcu s-au afişat ȋn Argeş şi chiar la Colegiul “Brătianu”, mimând preocuparea faţă de elevi. Povestea era pur electorală, desigur… Nu mai vorbim de toate evenimentele PNL-ului cu elevii de liceu care veneau la tot felul de evenimente care le erau dedicate. Din nou, gargară pentru voturi. Să mai spunem de comisiile lui peşte prăjit pe care le coordona prefectul prin licee? Cum a descoperit Radu Perianu vreo doi care fumau şi a făcut mare anchetă, mare – ca să ȋşi arate grija faţă de elevi.

Ce să mai spunem de ȋnsuşi Mihai Coteţ care e membru ȋn Consiliul de Administraţie al Colegiului “I. C. Brătianu”? Acum atacă primarul, deşi gaşca PNL ar trebui să se ȋntrebe cum va gestiona cazul, că doar am explicat cine şi ce funcţie ocupă.

Noi ȋnţelegem că e campanie electorală, dar nu ne vinde gogoşi, Mihăiţă! Că noi n-am făcut şcoala la FR ca unii dintre colegii tăi de partid. Deci ciocu’ mic! Responsabilitatea e chiar ȋn curtea voastră.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *