Ministerul Economiei pune la bătaie 300 de milioane de euro pentru retehnologizare sau investiții în linii de producție nepoluante. În acest sens, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a anunțat că firmele interesate au termen până la 16 decembrie pentru depunerea cererilor.

„În această săptămână s-a deschis sesiunea de depunere a solicitărilor de grant-uri pentru investiții în industria prelucrătoare.

Sunt 300 de milioane de euro destinate retehnologizării ori investițiilor în linii de producție nepoluante, iar firmele interesate au termen până la 16 decembrie pentru depunerea cererilor.

Vor avea prioritate firmele care contribuie la reducerea dependenței de import.

Se încurajează astfel realizarea lanțurilor valorice esențiale în dezvoltarea economiei naționale!

Schema de ajutor de stat se adresează preponderent firmelor românești, dar poate fi accesată și de companiile străine care vor să-și dezvolte capabilități noi în România ori de cele care vor să-şi extindă investiția deja existentă.

Cele 300 de milioane de euro se adaugă sumelor din celelalte scheme de ajutor de stat, în valoare de peste 1,5 miliarde de euro, promovate de #PSD prin programele ,,#Sprijin Pentru #România””, a transmis primarul Piteștiului.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *