Primăriţa Elena Lasconi iese la atac după ce PNL-ul a băgat Calul Troian ȋn Câmpulung Muscel. Liberalii joacă murdar şi deşi prefectul Radu Perianu & co. s-au gudurat pe lângă câmpulungeni ȋn scop electoral, ei bine tot ei blochează voit proiecte importante ale comunităţii.

 

Ȋn replică, primăriţa Elena Lasconi povesteşte ce mizerii fac liberalii la Câmpulung:

“Dacă mai suntem încă o țară liberă, organele de cercetare penală – Parchet și DNA ar trebui să se autosesizeze. Având în vedere faptul că în fiecare zi avem un control la Primărie, plus sute de petiții și plângeri, pentru moment pur și simplu nu are cine să mă ajute să formulez în scris o plângere penală, însă voi depune mărturie împreună cu alte zeci de persoane pentru a se face dreptate.

Practic, instituțiile statului sunt folosite politic de un grup infracțional format din peneliști pentru a bloca Câmpulungul. Știți deja că Bulevardul Pardon, emblema orașului, e blocat de un an și jumătate. La fel și construcția blocului de locuințe sociale atât de necesar comunității. În aceste cazuri prefectul penelist a răspuns ordinelor de partid și a atacat în contencios autorizațiile de construire. După câștigarea procesului cu bulevardul, am continuat lucrările. Când am ajuns aproape de finalizarea lucrărilor, în peisajul argeșean apare un personaj plin de tupeu și gol de profesionalism.

Un fost polițist local de la sectorul 6 e cocoțat de PNL în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Argeș. Menționez că mandatul său se finalizează la 30 iunie anul acesta și nu mai poate fi prelungit pentru că nu îl ajută studiile. Individul primește postul cu un scop bine determinat: să blocheze toate proiectele Câmpulungului și să-mi inventeze un dosar penal. Inspectorii ISC trăiesc un coșmar de când polițistul a devenit șeful lor. În fiecare zi oamenii sunt forțați să facă tot felul de abuzuri asupra primarului și Primăriei Câmpulung.

Ce a „realizat” până acum pentru PNL polițistul făcut șef peste noapte: a blocat din nou bulevardul. Nu dorește să recepționeze trei lucrări făcute pe fonduri europene care au termen de finalizare sfârșitul acestei luni pentru a ajunge în situația de a pierde banii europeni. Este vorba despre proiectul pe iluminat, aleile pietonale și consolidare Chilii. Vorbesc despre aproape zece milioane de lei. Încă ceva, polițistul este, coincidență, prieten și cu un alt penelist care se visează primar.

Un alt abuz al polițistului șef ISC Argeș: a descins în Primărie precum mascații la Departamentul Urbanism unde a dat cu pumnul în masă și a intimidat o colegă forțând-o să îi pună la dispoziție toate documentele originale din proiectul cu iluminatul. Nicio instituție a statului nu are dreptul să facă asta cu excepția procurorilor DNA. Mai mult, se pare că au dispărut și alte documente din Primărie atunci când individul a luat bibliorafturile.

Zilele acestea a mai primit un ordin de partid ca să blocheze și proiectele de la Curtea de Argeș. De ce se întâmplă asta? Pentru că eu nu îngenunchez în fața nimănui, nu fac compromisiuri și am refuzat să fiu candidatul pnl la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș și să mă înscriu în acest partid care e anti Câmpulung, anti România. Deranjează că mă țin de treabă și că am făcut performanță și toată țara vorbește despre asta.

Dacă mai există oameni de bună credință în instituțiile statului, vă rog să ne ajutați! Mulțumesc! “, a scris Lasconi, pe Facebook.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *