Primăria Orașului Ștefănești rămâne consecventă ideii de recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute de elevii și tinerii din orașul Ștefănești!
„Astfel, până în data de 19.07.2024, invităm toți elevii/tinerii/sportivii din orașul Ștefănești care au obținut rezultate deosebite în discipline precum astronomie, muzică, arte, social, activitate de cercetare, etc. sau au obținut rezultate deosebite, premii/diplome I, II, III sau medalii de aur, argint și bronz la faza națională, internațională a olimpiadelor, concursurilor, festivalurilor și competițiilor sportive, performanță științifică și alte acțiuni naționale sau internaționale, etc., să depună cerere pentru premiere, însoțită de documente justificative (copie diplomă, CI/ certificat naștere copil, Cl părinte, adeverință eliberată de unitatea de învățământ/clubul sportiv/altă entitate, consimțământ prelucrare date cu caracter personal) prin e-mail la următoarea adresă: stefanesti@ag.e-adm.ro sau la registratura instituției.
Elevii și tinerii merituoși din orașul nostru vor fi premiați într-un cadru festiv cu ocazia festivităților anuale prilejuite de sărbătorirea evenimentului ,,Ziua Orașului Ștefănești”, în data de 03 august 2024.
Informații suplimentare privind documentele necesare și categoriile de beneficiari se regăsesc în Regulamentul aprobat prin HCL nr. 79/28.06.2023, publicat pe site-ul instituției www.stefanesti-arges.ro, în secțiunea ,,Regulamente.” – https://stefanesti-arges.ro/regulamente/.
În aceeași secțiune regăsiți atât Formularul de cerere, cât și Declarația de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Persoana de contact: Honcea Luminița-Mihaela
Telefon: 0248.266.752, tasta ”2”.”, transmite Primăria Ștefănești.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *