Managerul Filarmonicii Piteşti, Gabriel Niţă, a anunţat că a semnat contractul pentru “Reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Ștrand”, un proiect foarte important pentru Piteşti şi un nou succes pentru administraţia locală.

“Trebuie să îmi recunosc emoțiile, dar și mândria!

Alături de echipa mea inimoasă de la Filarmonica Pitesti, după doar trei ani la conducerea instituției, cu sprijinul edilului Cristian Gentea și al Consiliului Local Pitești, reușim să demarăm un proiect extrem de important! Pentru Filarmonică, dar și pentru Centrul Cultural Pitesti, Teatrul Alexandru Davila Pitesti, universități, unități de învățământ, asociații culturale, municipalitate, piteșteni și argeșeni! Cu toții vom putea să ne susținem evenimentele aici și să ne bucurăm!

Îi suntem recunoscători edilului Piteștiului!

A înțeles cât de importantă este reabilitarea și modernizarea acestui obiectiv drag piteștenilor și ne-a sprijinit pentru a prelua locația! Apoi, am beneficiat de banii de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Iar pas cu pas am adunat finanțarea pentru proiect!

Costul efectiv din bugetul local este 0!

Ceea ce reușim ne obligă să facem lucruri mari și în continuare!

Ne dorim inaugurarea anul acesta și vrem un prim festival de muzică clasică la Pitești!”, a transmis Gabriel Niţă.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *