La doi ani de mandat, primarul Piteștiului a susținut o alocuțiune în care a vorbit despre provocările și realizările ultimilor ani:

 

„Doamnelor, domnilor, vă mulțumesc pentru că ați răspuns invitației de a ne întâlni într-un moment important pentru mine, într-un moment de bilanț. Consider că este o obligație ca anual să prezint piteștenilor un raport de activitate, chiar dacă un bilanț, în adevăratul sens al cuvântului, poate fi făcut cel mai devreme la finalul unui mandat.

Ce pot spune după 2 ani?

– Cu fiecare zi sunt mai sigur că am ales bine echipa cu care lucrez! În toată activitatea mea profesională de peste 35 de ani am făcut tot posibilul să lucrez cu oameni onești, pentru care cuvântul dat este literă de lege. Cu cât trece timpul și muncim mai mult, cu cât realizez profunzimea mecanismelor administrației locale, cu atât devin mai conștient că un aparat propriu de calitate, bine pregătit și devotat, este indispensabil unui primar! Din primul an știu și că am fost clar înțeles de angajații primăriei.

– O promisiune făcută se respectă cu toate sacrificiile – ore de muncă în plus, responsabilitate imensă, disponibilitate permanentă la dialog. Nu mi-am făcut nicio concesie, mi-am dat toată silința pentru a-i reprezenta cum am putut mai bine pe concetățenii mei, pentru a le susține interesele, pentru a duce la îndeplinire planuri și proiecte ce, pentru mulți (de multe ori chiar și pentru mine) păreau foarte greu de realizat!

– Acest raport de activitate este despre ceea ce am făcut împreună, cu consilierii locali și cetățenii. Nu am mulțumit pe toată lumea? Cu siguranță. N-ar fi nici posibil, nici veridic, nici sănătos democratic.

Am conștiința împăcată? Da – categoric: viziunea mea din 2020 – proiectele mari pe care mi le doream pentru Pitești sunt unele începute și altele în derulare sau cel puțin la nivel de identificare a surselor de finanțare!

Aș vrea să mulțumesc consiliului local pentru susținere, știu că indiferent de culoarea politică sub care am primit mandatul, toți cunoaștem interesele Piteștiului! Mulțumesc Consiliului Județean, primarilor din structurile asociative, parlamentarilor noștri, miniștilor și reprezentanților din structurile guvernamentale care ne sprijină pe toate proiectele! Mulțumesc presei pentru susținere și pentru critică, nimeni nu-i perfect, important este să avem bună credință și atenție distributivă, să ne respectăm și să servim oamenilor. Și mulțumesc, în final, cetățenilor! Ei sunt oglinda nedeformată de interese! Așa cum am început așa voi continua și încheia.”, a declarat primarul.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *