Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a prezentat proiectele Piteștiului care au fost realizate sau care sunt în curs de realizare.

 

„În 2022 avem câteva realizări notabile: Bazinul olimpic, sala polivalentă, infrastructură școlară, contracte cu CNI, perspective de dezvoltare metropolitan, atragere masivă de fonduri europene, un oraș curat și cu trafic mult descongestionat!

Parcul industrial, mobilitatea urbană verde și zona de agrement pe râul Argeș sunt nu proiecte ci megaproiecte care au nevoie de timp pentru a fi solid construite și dezvoltate!

Nu le-ați văzut prezentate în bilanț, din respect pentru adevăr – suntem în faza de alegere a opțiunilor de parteneriat și în proiecție, dar sunt pe agenda mea și vă promit că la sfârșitul acestui mandat vor fi în bilanțul prezentat. mandatul: printre oameni, în teren. Voi continua să fiu „acasă” pe strada dumnealor, în cartierele dumnealor, pentru că dacă am făcut o creșă, am reabiltat un bloc, am curățat un parc și am asfaltat o stradă oamenii văd.

Schimbăm Piteștiul nu a fost un slogan propriu-zis, este expresia sau definiția mandatului meu și a echipei administrative! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a anunțat primarul.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *