Astăzi, la Pitești a avut loc o conferință de presă la care participă ministrul Ѕporturilor, Eduard Novak.
„Am primit astăzi vizita ministrului sportului Carol Eduard Novak, fost sportiv de performanță, fost președinte al Federației Naționale de Ciclism, un ministru tânăr și foarte implicat în dezvoltarea sportului românesc!
Strategia Națională pentru Sport a fost prezentată la Pitești pentru că, așa cum a declarat ministrul Novak, „Piteștiul este un loc cu tradiție în sport, unde se vrea sport”!
Mă bucur să aud că suntem reper!
La întâlnire a fost prezentă și marea noastră gimnastă Silvia Stroescu, ambasador al acestei strategii în România!
Ministrul secretar de stat Vlad Niculae a fost, de asemenea, prezent ca reprezentant al Ministerului Dezvoltării, care, prin CNI, este un partener puternic și valoros al celor mai mari proiecte de renaștere a infrastructurii de sport din Pitești!
Îi mulțumesc pentru implicare!
Mulțumesc, de asemenea, ministrului Eduard Novak pentru suportul oferit în transferul terenului adiacent stadionului „Nicolae Dobrin” din domeniul public al Ministerului Sportului în domeniul public al orașului, dar și pentru obținerea Hotărârii de Guvern pentru demolarea fostului stadion! În urma discuțiilor de astăzi, sunt convins că și alte proiecte mari au cele mai bune șanse să devină realitate!
Pentru că a acceptat invitația, îl așteptăm, curând, la inaugurarea Pitești Arena!”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *