Trăim ca pe vremea boierilor! Din păcate, suntem ţăranii flămânzi şi desculţi care muncim pe moşia unora care nu se mai satură. Plătim din truda noastră ca cei care ne conduc să se plimbe prin lumea toată. Iar ei – ce să vezi? – nici nu ştiu pe ce lume trăiesc. În luna noiembrie 2022, mai mulţi parlamentari au vizitat Cambodgia şi Vietnam, pe bani grei. Vestea proastă e că după 11 zile de plimbări, vizitatorii români nici nu şi-au dat seama pentru ce anume au fost acolo.

Vizită de lucru în Regatul Cambodgiei. Vizita în continuarea vizitei din Vietnam. În total – 11,5 zile de plimbare pentru parlaentarii Nicu Niță – PSD, Eugen Neață – PSD, Dumitru Rujan – PNL, Simon Lucian Eduard – consilier la Senatul României, fost deputat PSD Suma totală, conform informării depusă la Camera Deputaților – 83.379 lei.

Surpriza e că după 11 zile de vacanţă, parlamentarii au înţeles că trebuie să se întoarcă anul acesta în Cambodgia. Practic s-au dus boi şi s-au întors vaci, pe banii noştri. Nu ştim cum ne-am ales cu aşa parlamentari duşi cu pluta, dar ei huzuresc pe banii noştri.

Anual, românii plătesc miliarde de lei vechi pentru deplasările extra ale parlamentarilor, iar mulţi dintre cei care gustă din plimbările scumpe sunt proşti mai ceva ca cei din vremea lui Caragiale.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *