În toamna acestui an ar fi trebuit să înceapă lucrările la drumul expres Piteşti-Mioveni,  ce va face legătura dintre autostrada A1 Bucureşti-Piteşti şi uzina Dacia de la Mioveni şi numeroasele companii din jurul uzinei. Numai că începerea lucrărilor va fi amânată. Şi, deşi autorităţile locale anunțaseră acum câteva luni că lucrările vor începe în toamna acestui an, în realitate lucrurile nu stau deloc aşa. Primăria Mărăcineni şi Institutul Pomicol Mărăcineni nu au fost de acord cu varianta iniţială a traseului, iar acesta a trebuit schimbat, lucru ce a dus la prelungirea tuturor termenelor.
„Drumul expres Piteşti – Mioveni se află în stadiul elaborării Studiului de Fezabilitate. În prezent, se efectuează paşii necesari în vederea demarării investigaţiilor geotehnice.
După finalizarea perioadei alocate pentru proiectul tehnic, se va scoate la licitaţie proiectul de execuţie a lucrărilor, în cursul anului 2023”, au declarat reprezentanţii CNAIR.
În cea mai optimistă variantă autorizaţia de construcţie pentru drumul expres Piteşti-Mioveni ar putea fi dată în vara anului 2023. În acest caz fericit, lucrările ar urma să înceapă în septembrie sau octombrie 2023. Valoarea estimată a proiectului se ridică la 222,71 milioane lei fără TVA.
Foto: Flote auto

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.