Primăria Pitești lansează o provocare! Municipalitatea îi îndeamnă pe tineri să-și depună candidatura în cadrul proiectului „Primar pentru o zi”. Dacă ne întrebați pe noi, cunoaștem cel mai îndreptățit personaj care ar merita să fie primar pentru o zi! E un tânăr om politic liberal care visează cu ochii deschiși la ziua în care va fi primar. Și acest lucru s-ar putea întâmpla chiar pe 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului, dacă Mihai Coteț – căci despre el e vorba, și-ar depune candidatura pentru acest proiect și dacă va și câștiga.

 

De ani buni, Mihai Coteț speră că ar putea deveni primarul Piteștiului, pe bune! A luptat pentru a fi ales candidat al PNL-ului la Primăria Pitești, dar i-a luat fața Ѕorin Apostoliceanu care chiar a candidat. Apoi, după ce Gentea a câștigat primăria, Coteț a sperat că-l vor pune viceprimar. A ratat însă din nou, căci liberalii l-au susținut pe Gelu Tofan. Iar Mihai Coteț, cu totul neconsolat, s-a ales cu un post de ales local. Și acum speră Coteț că va face Alina Gorghiu cărțile pentru a ajunge viceprimar. Deocamdată, nimic. Atât s-a putut…

Și totuși iată momentul lui Coteț – primar pentru o zi! E cu siguranță unica ocazie pentru ca Mihai Coteț să ajungă acolo unde își dorește.

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.