Liberalii au talent! Ȋi cunoaştem de ani de zile şi mereu ne-au dat prilej să ne punem mâinile ȋn cap. Imposibil să nu fi dat PNL Argeş vreun politician de top, care să se laude cu Brătienii, dar care să se comporte ca Nicolae Guţă, mânca-ţi-aş! Pe persoană fizică fiecare are valoarea lui, iar ȋn grup sunt offf viaţaaa meaaa.

 

Ȋn zilele noastre, mare barosan ȋn partid e cumătrul Mihai Coteţ. Observaţi că păstrăm jargonul maneliştilor, c-am scrie şi ca Brătienii dacă s-ar mai naşte politicieni ca ei. Revenind la Coteţ, mare chiparos, nu putem să nu observăm cum cântă el pe la toate mesele refrenul cu Pădurea Trivale – arie protejată, nu pădure parc. De fapt, Coteţ n-are talent la administraţie, nici la politică. O arde fals, ca orice Pralea care mai face şi el o combinaţie, ca să aibă de-o ciorbă de maţe. Tare gagiu!

Doar că s-au prins oamenii că e vrăjeală mare cu discursul liberalilor despre Pădurea Trivale.  Iar unii au reacţionat corespunzător. Ne-a atras atenţia un comentariu mişto, care arată că piteştenii ştiu mai multă administraţie decât Mihăiţă de la PNL.

“Și eu vreau că o parte din pădurea Trivale să devină Pădure Parc! Piteștenii trebuie să știe că în Pădurea Parc nu se poate construi nici măcar un ,,Coteț”!”

P.S: Mihăiţă, barosane, ţi-au dat de te-au julit! Data viitoare când mai spui prostii, să te gândeşti că piteştenii n-au făcut şcoala la FR ca mulţi dintre colegii tăi de partid!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *