Vineri, 21 iulie 2023, în urma unui parteneriat local încheiat între primăria Slobozia și compania Danbred, copiii din Slobozia se vor putea bucura de un nou teren de sport construit și utilat la standarde europene. Deși societatea s-a confruntat cu probleme în ultima perioadă, și-a ținut promisiunea și copiii din Slobozia se vor juca pe un teren de sport de înaltă clasă.

Tot în cadrul aceluiași eveniment, reprezentantul Danbrend  a premiat un copil din Slobozia, vicecampionul Balcanic la Judo, Rizea Darius. Acesta a primit, pe lângă diplomă, o sumă de bani.

La ceremonia de inaugurare au participat alături de primarul Petre Funie, reprezentanții DANBRED, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, primarul comunei Ștefan cel Mare Ion Parpală, primarul din Răscăieți, Iulian Buibar, viceprimarul comunei Slobozia și alți reprezentanți ai administrației publice.

„ Vreau să mulțumesc conducerii Danbred care în urmă cu aproximativ trei ani de zile ne-au promis în ședința de consiliu local că vor face o investiție vis-a-vis de parcul pe care tot dânșii l-au realizat. Un teren deosebit, un model din Danemarca. Mulțumim pentru investiția făcută pentru copiii din comunitatea noastră, din Slobozia. Avem o colaborare foarte bună cu firma Danbred și sperăm ca și în viitor să ne ajute așa cum au făcut-o și până acum. Să vă dea Dumnezeu sănătate, iar copiii să se bucure de acest teren din comuna Slobozia. Vă mulțumesc!”, a transmis primarul Petre Funie

„Vă mulțumesc și mi-aș fi dorit să vă mulțumesc și în daneză dacă o știam! Nu pot decât să mă bucur în numele Consiliului Județean Argeș pentru că la Slobozia funcționează de atâta timp un parteneriat între autoritățile locale și un factor privat. Mulțumim pe această cale firmei, fundației Danbred! Sunt convins că și pe viitor vor fi investiții care să vină în sprijinul comunității și să ducă Slobozia pe un trend european așa cum ne dorim cu toții la nivel județean. Este un parteneriat local sprijinit de către Consiliul Județean Argeș pentru că în Slobozia am găsit un partener viabil și o comunitate deschisă către nou. De suportul care partenerii noștri din Slobozia îl au, se bucură și partenerii noștri din împrejurimi. Este o investiție de care comunitatea din Slobozia avea nevoie pentru toate categoriile de vârsta. Ma bucur încă o data pentru realizarea acestei investiții și sa dea Dumnezeu sa fim cu toții sănătoși ca pe viitor sa mai fie investiții asemănătoare !”, a transmis vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *