Ieri a avut loc ultima dezbatere a bugetului oraşului Mioveni pe 2024, de această dată la Centrul Cultural. Viceprimarul Ciprian Țurlea le-a prezentat celor prezenţi proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul în curs.

Anul acesta, propunerea de buget local al oraşului Mioveni este de 210.183 mii lei, din care aproximativ 141.101 mii lei reprezintă venituri proprii.

Pentru 2024, se are în vedere, în primul rând, continuarea proiectelor aflate în curs de derulare, accesarea de fonduri nerambursabile, continuarea investițiilor, finanțarea serviciilor publice, sistemului de sănătate, a educației și culturii.

În ceea ce privește secțiunea investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a Orașului, fiind incluse obiective de investiții propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și cele propuse de cetățenii orașului.

Bugetul va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pentru joi, 8 februarie, de la ora 17.00, la sediul instituției., anunţă Primăria Mioveni.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *