Într-un cadru solemn şi împreună cu locuitori ai Bălileştiului, primăria a adus un pios omagiu eroilor care şi-au jertifit viaţa pentru apărarea ţării şi a sărbătorit creştineşte una din cele mai mari sărbători creştine – Înălţarea Domnului.

Primarul comunei Bălileşti, Victor Cătălin Turturică, a adus la rândul lui un pios omagiul celor care au scris istoria şi eroii ei.
El le-a transmis celor prezenţi la ceremonie că sunt frumoşi şi senini aşa cum este şi această mare şi importantă zi, în care fiecare dintre noi ne înclinăm capul în faţa celor care au murit pentru libertatea noastră şi a ţării. Primarul Turturică a precizat că an de an, primăria a comerat înaintaşii şi le-a mulţumit tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului dedicat cinstirii eroilor neamului- primăria, biserica şi enoriasi. Primarul şi –a încheiat discursul cu salutul specific marii sărbători creştine – Hristos S-a înălţat!
„Azi au fost omagiați eroii neamului la toate bisericile din Balilesti , în Sfânta zi de Înălțare a Domnului🙏🏻Preoții împreună cu funcționari ai comunității și enoriașii au depus flori la monumente. Cinste eroilor noștri și celor care astăzi și-au adus aminte ei. HRISTOS S- A ÎNĂLȚAT! „ Primar, Victor Cătălin Turturica

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *