Primăria Orașului Ștefănești, Cosiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural au plăcerea de a vă invita la „Ziua Orașului Ștefănești”, Ediția 2023, eveniment care se va desfășura în data de 5 august 2023, începând cu ora 15.00, în Zona Blocuri – Parcare Bloc 20.

”Pregătim pentru dumneavoastră o nouă ediție presărată cu momente deosebite și multe surprize.

În cadrul manifestărilor dedicate „Zilei Orașului Ștefănești”, vor fi premiați elevii, tinerii, sportivii merituoși din orașul nostru, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie și oficialități.

Nu vor lipsi spectacolul de artificii, tombolă cu premii, terase în aer liber și parc de distracții pentru copii.

„Ziua Orașului Ștefănești” se va desfășura după următorul program:
– ora 15.00 – program muzical oferit de copiii talentați din Orașul Ștefănești;
– ora 16.00 – festivitatea de premiere a elevilor, tinerilor și sportivilor merituoși din orașul nostru, a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie și a oficialităților;
– ora 17.00 – recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați ca: Maria Dragomiroiu, Valentin Sanfira, Codruța Sanfira, Alin Oprea (Talisman), Minodora, Violeta Constantin, Ilie Măndoiu, Mariana Stan, Julia Jianu (Sexy), Monica de la trupa „Angels”(prezentator și artist).

Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.
Vă așteptăm cu drag!

Câştigătorii Tombolei vor putea ridica premiile după Focul de artificii.

Extras din Regulament:
Taloanele de tombolă au fost distribuite în cutiile poştale în toată localitatea. Conform Regulamentului, pot participa la tombolă DOAR persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi au domiciliul în oraşul Ştefăneşti şi care, completează toate rubricile de pe talonul de tombolă.
După completare, talonul se depune, în intervalul orar 15.00-20.00, în URNA care se va afla ÎN STÂNGA SCENEI.
Începând cu ora 20:00 au loc extragerile taloanelor câștigătoare, juriul le va verifica și valida sau invalida, după caz, iar la ridicarea premiului, câștigătorul trebuie să se prezinte cu cartea de identitate pentru a confirma datele înscrise pe cuponul de tombolă!
În cazul în care vor exista taloane care nu sunt completate corespunzător, ele vor fi declarate invalide și în locul lor vor fi extrase alte taloane. Premiul se ridică personal de către fiecare câștigător. Fiecare participant la tombolă are dreptul la un singur premiu, cu condiția să fie prezent în momentul extragerii şi la ridicarea acestuia.”, transmite primarul Nicolae Velcea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *