Horia Constantinescu, directorul ANPC, îl demolează pe șeful suspendat al CRPC Brașov. Preşedintele ANPC Horia Constantinescu prezintă, într-o postare pe Facebook, imagini ale unui imobil despre care afirmă că, alături de alte imobile, aparţine direct sau indirect lui Sorin Susanu, funcţionar public de 11 ani, fără alte surse de venit declarate, şi anunţă că va transmite o sesizare complexă către DNA si ANI, pentru a vedea ”daca exista explicaţii pentru norocul acestui personaj”.

„Acest imobil si încă câteva, aparțin direct sau indirect unuia dintre cei mai vehemenți contestatari ai mei, functionar public in ultimii 11 ani si fără alte surse de venit declarate!
De ce nu sunt bun ca presedinte al ANPC? Poate pentru ca nu le mai ies unora bani, cât sa-si construiască palate, despre care se laudă ca valorează peste 800.000 (!!!) EUR!
SHARE SĂ AIBĂ ȘI ALȚII EXEMPLUL UNUI NOROCOS!
Cu un tată condamnat pentru evaziune fiscala, cu o serie de bunuri preluate de la parintele evazionist pentru a le salva (neavând la data preluării nicio sursa de venituri, care sa justifice posibilitatea cumpărării) acest personaj vocal, are o reputație pe care încearcă sa o facă uitată, prin Brasov.
Au început sa capete curaj operatorii economici si cetățenii din orasul de sub munte si ne transmit informații pretioase, ca acest material video, pentru care le multumesc!
Abia astept sa fie contestat, pentru a adăuga si alte probe clare!
Voi transmite o sesizare complexă către DNA si ANI sa vedem daca exista explicații pentru norocul acestui
personaj!
Cand te gândești ca avem deja informații cu privire la cum s-a construit, ce „intervenții” s-au facut, de către cine si unde, lucrurile se complică!
Spre deosebire de personajul proprietar, care mi-a facut zeci de denunțuri, ce se incheie încetul cu încetul prin clasări (asa cum deja am primit), al meu este complex si susținut
cu probe clare!
Eu nu am „intrări” prin favorurile „drăgăstoase” ale „reprezentanților” mei si nu trimit „decolteuri” generoase pentru a impresiona autoritățile
competente!
Astept reactii publice!
Dragi brasoveni, stiti cine este
personajul?”, transmite Horia Constantinescu pe o rețea de socializare.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *