Screenshot

Liberalii piteșteni s-au abținut la vot, în ședința CL de miercuri, la un proiect de hotărâre prin care 172 metri pătrați din pădurea Trivale vor trece din proprietatea statului în administrarea municipalității. Acest demers este necesar pentru a putea reface canalizarea pluvială din zona Schit Trivale care este deteriorată. Pentru cei care cunosc zona este clar că trebuie făcut urgent ceva cu canalizarea. Judecați singuri dacă proiectul trebuie făcut sau cei patru liberali: Coteț, Apostoliceanu, Șerbănoiu și Dumitrașcu au dreptate!

 

“Canalizarea pluvială deteriorată din zona Schitului Trivale reprezintă un pericol iminent de surpare a străzii Trivale!
Este nevoie de intervenția urgentă a autorităților locale.

În acest scop, în ședința Consiliului Local de ieri, 26 iunie 2024, Primarul Cristian Gentea a inițiat două proiecte de hotărâre în acest sens:
– declararea investiției „Reabilitare canalizare pluvială strada Trivale, zona Schit Trivale” ca lucrare de utilitate publică de interes local;
– scoaterea definitivă din fondul forestier a marginilor canalului actual.

Cei 172 de metri pătrați, proprietate publică a Statului Român (Romsilva, Direcția Silvică Argeș), situați pe amplasamentul lucrării, vor intra în administrarea municipalității piteștene pentru constituirea frontului de lucru necesar obiectivului de investiții.

Municipiul Pitești va fi astfel exceptat de la plata taxelor anuale pe care le-ar fi achitat dacă se solicita doar scoaterea temporară din domeniul forestier.

Consilierii locali au votat ,,pentru”, excepție făcând 4 consilieri PNL, care s-au abținut la vot.

Pentru o informare completă, vă prezentăm un material video realizat în teren, pe strada Trivale!“, transmite Primăria Pitești.

“Nu defrișăm pădurea Trivale, nu are nimeni interese imobiliare, doar reabilităm un canal pluvial pentru a nu se prăbuși strada Trivale lângă schit!
Accentuez mesajul pentru că tocmai am citit cum Pinocchio din Consiliul Local iar sucește adevărul!
#NuMaiMințiți”, transmite primarul Gentea.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *