Patinoarul ecologic din Piaţa Vasile Milea a fost o mare atracţie pentru cei mari şi cei mici, ȋncă din prima zi. De sărbători, patinoarul va avea un program special, astfel ȋncât doritorii să se bucure din plin.

 

“Fata mea patinează foarte bine. Vine sâmbătă acasă și duminică voi merge cu ea la patinoar. Sunt voci care spun că pe patinoarul ecologic nu se patinează bine. Vreau și părerea fetei mele, deși sunt și foarte mulți mulțumiți.

Primăria Municipiului Pitești a instalat în Piața Vasile Milea, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, un patinoar ecologic sintetic cu o suprafață generoasă de peste 700 mp.

Deschiderea patinoarului a fost pe 1 decembrie. a fost utilizat pana în prezent de 2.150 de persoane. Întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă. Suprafața patinoarului beneficiază de o garanție de 12 ani și poate fi folosită pe tot parcursul anului.

După încheierea sezonului rece, aceasta poate fi împărțită în două patinoare de 300 mp și 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din Municipiul Pitești. Pentru începători, sunt disponibile figurine ajutătoare pentru a facilita învățarea patinajului. București, Oradea, Cluj, Sighișoara sunt câteva dintre orașele din România care au ales acest tip de patinoar, cu zero consum de energie. Suprafața de patinaj este non-toxică, nu există emisii de CO2 și nu are nevoie de apă, curent sau alte utilități, nu are costuri pentru întreținere!

În plus, sportul cu patinele poate fi practicat tot anul în parcurile din oraș, unde va fi mutat după ce ne bucurăm de el în Târgul de Crăciun!

De sărbători, patinoarul are program special :

  • 12.2023: 10:00-18:00;
  • 12.2023: 10:00-18:00;
  • 01.2024: 12:00-20:00.

Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008).

Menționăm că accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.”, a anunţat primarul Piteştiului.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *