Revenim pe subiectul conflictului dintre patronul Hotelului Muntenia, Dragoş Diaconescu, zis Benny, şi medicul Ionuţ Bogdan Costache, care deţine reţeaua de cabinete stomatologice “Dr. Costache”. Am explicat AICI care este mărul discordiei ȋn acest caz şi cum şeful Poliţiei Locale Piteşti, Valerică Nicolae, s-a făcut că plouă atunci când medicul Costache a depus o sesizare. Nemulţumit de răspunsul Poliţiei Locale Piteşti, stomatologul Ionuţ Bogdan Costache a dat ȋn judecată Politia Locala şi cere daune de 100.000 de lei.

 

Sunt orgolii mari ȋn afaceri şi nesimţire cât cuprinde! Patronul Hotelului Muntenia vrea să facă renovări de anvergură, iar doctorul Costache ȋi ȋncurcă planurile, deoarece are cabinetul pe laterala hotelului, precum şi un alt sediu pe care l-a ȋnchiriat unei societăţi care comercializează dulciuri. Medicul i-a explicat lui Dragoş Diaconescu faptul că nu-şi poate ȋntrerupe activitatea luni de zile, poate chiar ani, la ambiţiile faraonice ale lui Benny.

Şi atunci, Diaconescu a trânit o remorcă de TIR chiar ȋn faţa imobilului pe care Ionuţ Bogdan Costache l-a dat spre ȋnchiriere. Din luna februarie, până azi, remorca e tot acolo. Iar omul de afaceri care a ȋnchiriat spaţiul a renunţat la contract, pentru că a explicat că afacerea sa are de suferit pentru că nu mai este vizibilă pentru clienţi, din cauza remorcii de TIR.

Medicul stomatolog Costache a făcut o sesizare la Poliţia Locală Piteşti, dar şeful Valerică Nicolae a dovedit că e pe dinafară. A oferit răspunsuri de doi bani, semn că a fi competent nu-i pentru toată lumea. Nemulţumit de atitudinea Poliţiei Locale, Costache a apelat la instanță şi a dat în judecată Poliția Locală.

“Vă solicităm să dispuneţi obligarea pârâtei să soluţioneze conform legii cererile mele privind ȋndepărtarea semiremorcii din dreptul imobilului aflat ȋn proprietatea noastră, parcată ȋn incinta complexului hotelier  Muntenia, să aplice dispoziţiile legale ȋn materie şi să acţioneze persoanele vinovate de ȋncălcarea legii. De asemenea, solicităm daune materiale constând ȋn pierderea chiriei ca urmare a rezilierii contractului de ȋnchiriere de la punctul de lucru situat (…) datorită poziţionării semiremorcii ȋn dreptul spaţiului, precum şi daune morale ȋn cuantum de 100.000 de lei. ”, a transmis medicul Ionuţ Bogdan Costache instanţei.

Ținând cont că șeful Poliției Locale Pitești se duce cu sacul de bani și cumpără 40.000 de euro, în cazul în care pierde procesul cu Costache plătește din sacul lui de bani sau plătim noi, prostimea?

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *