Aflăm din surse publice cum că ” Transportatorul naţional de energie electrică Transelectrica a fost obligat de Centrul de Arbitraj de la Viena să-i plătească lui Oleg Burlacu, fost membru al Consiliului de Supraveghere care a fost revocat din funcție în 2021, compensaţii în valoare de de 792.132 lei, sumă brută la care se adaugă accesorii şi cheltuieli de judecată. Hotărârea este definitivă şi obligatorie, informează News.ro. Alte trei cauze similare au fost înregistrare la instanța de arbitraj.” (https://www.stiripesurse.ro/transelectrica-obligata-sa-i-plateasca-aproape-800000-de-lei-unui-fost-membru-al-consiliului-de-supraveghere_2733330.html).  

Mai mult, ”Ciprian Constantin Dumitru precum şi Luiza Popescu, foşti membri ai Consiliului de Supraveghere, revocaţi prin Hotărârea AGA nr.4/2021, au înregistrat pe rolul Centrului de Arbitraj de la Viena cererile de arbitraj ARB5697 şi ARB-5713, valoarea pretenţiilor acestora fiind de 882.324 lei (principal), respectiv 792.132 lei (principal), reprezentând compensaţii în baza contractelor de mandat încheiate în aplicarea Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 9/28.09.2020. 

De asemenea, Cătălin Niţu, fost membru al Directoratului, revocat prin Decizia Consiliului de Supraveghere nr.25/25.06.2021, a înregistrat cererea de arbitraj ARB-5706, valoarea pretenţiilor acestuia fiind de 559.164 lei (principal), reprezentând compensaţii în baza contractului de mandat încheiat în aplicarea Deciziei Consiliului de Supraveghere nr. 73/16.11.2020.” 

După instalarea echipei câștigătoare ”Cîțu – Gorghiu” la butoanele puterii, au fost revocați ilegal (se pare) membri ai Consiliului de Supraveghere al companiei cu capital de stat – TRANSELECTRICA SA, pentru a oferi sinecuri bănoase liberalilor. 

Cei revocați în mod ilegal au fost înlocuiți cu liberali ”de renume mondial” – Dogaru Tulică Adina Loredana (jurnalistă, consilieră PR la Cotroceni între 2008 – 2015, deci – ”băsistă”, cum s-ar zice – cu studii universitare la ”Spiru Haret” și ”perfecționată” la Colegiul Național de Informații, că doar nu se putea altfel), Popescu Mihaela, Morariu Marius Vasile (liberal, https://ziare.com/transelectrica/transelectrica-politizare-blackout-1719641)  , Năstasă Claudiu Constantin (libaral de la Bacău, ”abonat” la funcții de la stat), Blăjan Adrian Nicolae (ăsta-i al lui Cîțu, citiți: https://www.aktual24.ro/gauri-ciudate-in-cv-ul-lui-florin-citu-anunta-valeriu-nicolae-cum-a-explodat-cariera-unui-prieten-din-copilarie-al-premierului-acum-are-salariu-de-6-000-euro-lunar-la-stat/ 

Doar ca exemplu: ”Domnul Blăjan Adrian Nicolae a terminat si el celebra facultate de Drept Spiru Haret, la 28 de ani. Până atunci a fost șomer conform CV-ului. La 28 de ani (2006) devine consilier juridic la Vâlcea și face și un masterat la Sibiu. În CV scrie că a fost angajat în privat, fără a da numele angajatorului, căci transparență și liberalism. L-am găsit angajat la Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț si Industrii din Vâlcea. O publicație din Vâlcea susține că ar fi prietenul din copilărie al domnului Cîțu. În 2019 trece în avocatură, iar în 2021 este numit consilierul personal al secretarului general al guvernului, domnul Gorun, numit acolo de domnul Cîțu după ce fusese secretarul general adjunct la ministerul de Finanțe condus de Cîtu.” 

Acum, să tragem concluziile: 

Însumând, doar, drepturile principale câștigate de cei care s-au adresat Centrului de Arbitraj de la Viena constatăm că Transelectrica trebuie să plătească 3.025.752 lei la care se adaugă accesorii şi cheltuieli de judecată. 

Pentru incompetența liberalilor, din cauza lăcomiei lor, se vor plăti aproximativ 1 milion de euro din banii ce reveneau acționarilor, printre care și statul român. 

Da domnilor, în loc ca acești bani să fie repartizați ca dividende, către acționari, acum trebuie plătiți celor care au fost revocați ilegal. 

În tot acest timp, politrucii liberali au încasat sute de mii de euro. 

Liberalii îmbuibați cu bani, acționarii în pagubă.  

Acum, haideți să ne amintim declarațiile Alinei Gorghiu, al doilea om în stat bla, bla, bla …: 

”Autorii erorilor stabilite prin sentinţe judecătoreşti trebuie identificaţi pentru a plăti prejudiciile care nu pot fi achitate la nesfârşit din bani publici” (https://www.bursa.ro/gorghiu-cere-curtii-de-conturi-sa-analizeze-situatia-proceselor-pierdute-definitiv-de-institutiile-publice-47256842 

Alinuțo, sesizezi, mămică, Curtea de Conturi în cazul TRANSELECTRICA? 

Auzi cucoană, nu mai pot fi achitate la nesfârșit prejudiciile cauzate de politrucii liberali, dă-o dracului de treabă. 

Când v-am spus că-i prefăcută, mincinoasă, duplicitară … nu ne-ați crezut. 

PS: Păi voi voiați ca politrucii ăștia liberali să facă ordine la TRANSELECTRICA STT Pitești și să ia măsuri împotriva neregulilor comise cu ocazia organizării concursului pentru ocuparea funcției lui NAE EUGEN? 

Voi voiați ca ăștia să se sesizeze că NAE EUGEN a cărat angajații la băutură și mâncare, pe banii statului, la pensiunea la care chefuiesc și liberalii? 

E clar, NAE EUGEN va fi noul Manager Logistică, că doar nu-l lasă Alina Gorghiu din brațe. 

Dar nu-i bai, o să vă tot amintim, periodic, ce ”vrăji” a făcut Alina Gorghiu de-a lungul timpului, ca la alegerile din 2024 să știți – cu adevărat – cine e cea care vă cere votul. 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *