Cătălin Andrei, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, a pus mâna pe un contract frumușel datorită carnetului de partid. Andrei are o firmă de ambalaje, iar pe 30 decembrie 2021 a bătut palma într-o afacere care i-a îngrășat conturile cu câteva sute de milioane de lei vechi. Că așa e în politică, o mână spală pe alta…

 

Ca orice băiat care profită de conjuncturi favorabile, liberalul a beneficiat de avantajele pe care le-a adus pandemia. Așa se face că a vândut 50.000 de măști de protecție și dezinfectanți, deși firma pe care o deține are obiectul de activitate ambalaje. Dar cum e un om de afaceri care se respectă, Cătălin Andrei a tras lozul cel câștigător într-o perioadă în care restricțiile erau mult mai blânde, iar măștile puteau fi omise în spațiile deschise. Și totuși, 50.000 de măști + dezinfectanți au ajuns la DЅVЅA Argeș, instituție condusă de un director liberal, Sorin Sorescu, favorit de-al Alinei Gorghiu, din zona Curtea de Argeș .

Afacerile din PNL Argeș nu mai sunt o noutate. Institutiilestatului.ro a scris și despre alți liberali care au primit contracte frumușele numai datorită faptului că fac parte din acest partid. Și în contextul dat, iată că am mai descoperit un beneficiar de top al afacerilor de partid. Tocmai domnul Cătălin Andrei, care face pe fata mare în online și înfierează clientelismul din PЅD. Virgină la TV și pe Facebook, liberalul nostru face parte dintre politicienii care s-au înfruptat din banii publici.

Așa că nu i-ar strica puțină decență în atitudinea viruentă pe care o ia față de rivalii politici care își ling și ei degetele prin business-uri de partid. Pentru că prin politică, toți sunt la fel!

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.1 / 5. Număr de voturi: 15

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “În ultima zi din an, ca hoții, încă un liberal din Argeș – afaceri cu instituțiile conduse de PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *