”Apa sfințită a PNL” (adică, nu face nici rău, nici bine, am putea spune că nu face nimic) – dooomnul Dănuț Bica, s-a scos și de data asta, e pe ”pe val”. Bine, imaginea e ridicolă, adică Dănuț Bica în picioare pe placă, practicând surfingul. 

”E pe val” în sensul că a găsit cheia să se înfigă, din nou, la masa ”huzuriților” din fruntea PNL Argeș. 

Țineți minte (notați-vă, cum ar zice Adrian Miuțescu), că o să mai revenim pe subiect: 

Anca Marilena Bica (sora lui Dănuț Bica, reporter, autor, corespondent Gazeta de Caraș Severin, Radio România, postul teritorial Reșița, Caraș-Severin ș.a.) – Marcel Vela (senator PNL, circumscripția Caraș-Severin, în relații deosebite cu doamna, ca orice politician care caută să aibă relații cordiale cu presa) – Ionuț Stroe (deputat PNL, ginerele lui Marcel Vela) – Alina Gorghiu (senator PNL, președinte PNL Argeș, prietenă ”de suflet” a lui Ionuț Stroe) – Dănuț Bica (senator PNL, membru PNL Argeș – cu ochii înlăcrimați, lacomi, după încă un mandat de parlamentar, după 2024). 

În final, o mână se spală pe alta – BICA de la Caraș Severin, o spală pe aia ”moartă” sau ”bleagă” (în sensul că nu la fel de energică), BICA de la Argeș. 

Da, da, să țineți minte. Nerușinatul mai vrea odata ca parlamentar, păi dacă tot are ”pile” la Alinuța, de ce nu?  

Știe toată lumea că Alinuța se pricepe doar la ”aranjamente de culise” în interiorul PNL, că în afară … o să-i vedeți capacitățile manageriale la alegeri.  

Dacă a pierdut ea, rușinos, alegerile când conducea partidul la nivel național, ce mai contează organizația din Argeș. 

Mai contează opiniile membrilor de partid din Argeș? Nu, atât timp cât Alinuța își face relații în interiorul partidului, la nivel înalt. Țărănoii din provincie nu contează, sunt masă de manevră. 

PS: Totuși, trebuie să-i prezentăm și părtile ”bune”. Domnul Dănuț Bica ține la oamenii lui. Ce-i al lui, e-al lui. E de apreciat că și-a sprijinit șoferul să devină și director la Transelectrica și consilier județean (pe Eugen Nae). 

 

Vezi foto de la articolul: 

Paraziții PNL se distrează – te ”recuperezi” după o horă pe care ai jucat-o la țară, cu de-a sila, băgând o distracție, la un club de fițe, cu ”ai tăi” 

 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *