Prefectul Radu Perianu zace pe el! Surprinzător pentru noi, de o săptămână suferă cumplit că Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti (cel pe care ȋn vară l-a blamat şi l-a umilit) e pe punctul de a rămâne fără medici pe ATI. Noi ştim ȋnsă că pe prietenul Perianu ȋl doare pe linie de partid.

Că vin alegerile şi trebuie să-l cunoască şi pe el argeşenii. Ba smardoi, ba mama răniţilor, ba sifonarul de serviciu, ba umbrela Alinei Gorghiu – prefectul joacă cele mai amărâte roluri, dar se crede Gigi Duru. Ȋn realitate e un simplu executant. Dorel e parfum pe lângă Perianu.

După o aşa introducere, avem un cuprins pe măsură! Radu Perianu, prefectul judeţului, deci reprezentantul Guvernului ȋn Argeş, e supărat fleaşcă pe conducerea CJ Argeş. Ei, lăsaţi, ştim şi noi că şeful judeţului, Ion Mȋnzȋnă, ȋi stă ȋn gât, din punct de vedere politic. Ştiţi voi, 2024 – an electoral…

Şi cum Perianu nu are cum să i-o tragă lui Mȋnzȋnă – pentru că (ce să vezi???) Mȋnzȋnă chiar munceşte pentru Argeş, iar rezultatele de văd – atunci prefectul foloseşte diverse strategii pentru a şifona imaginea liderului CJ. Iar pentru că SJUP e ȋn subordinea Consiliului Judeţean – Perianu, băiat nevricos, când loveşte ȋn spital, când ȋi plânge de milă că a rămâne fără medici. Curată nebunie! Dar ce nu face băiatu’ pentru PNL? Ce ne miră e să constatăm că Perianu minte precum respiră! Pinocchio e mic copil pe lângă prefectul de Argeş, parol!

Iată ce scrie ȋntr-o informare de presă ȋn care Perianu deplânge situaţia SJUP:

“Spre surprinderea mea, azi nu au lipsit doar șefii Consiliului Județean Argeș, ci și cei ai unității spitalicești în cauză.”

L-au pupat colegii de partid pentru o asemenea afirmaţie! Adevărul este că dă bine pentru campania PNL să spui că Ion Mȋnzȋnă e dezinteresat de spitalul pe care ȋl administrează. Dar noi am aflat că Perianu minte de ȋngheaţă apele. La respectiva şedinţă a participat Costin Ştefan, directorul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Acesta o fi “nimeni”, cum spune Perianu? Nicidecum! E chiar persoana indicată să fie prezentă la şedinţe care au legătură cu spitalul. Omul ştie clar realitatea de la faţa locului, mai bine decât oricare altă persoană din afara sistemului. Dar la cum oftează Perianu, n-ar fi fost mulţumit nici dacă ar fi venit chiar ministrul Sănătăţii. Pentru că-l strânge Alinuţa cu uşa să vorbească rău de PSD.

Şi dincolo de frustrările prefectului, ȋi spunem lui Radu Perianu că a sta la aceeaşi masă cu Ion Mȋnzȋnă e un exerciţiu de imagine tare greu de manageriat. Parcă-l vedem pe Perianu, tăvălit bine de şeful judeţului, care are toate motivele să-l arate cu degetul! Că doar ce-a făcut Radu Perianu pentru Argeş, ȋn afară de valuri şi scandaluri?

Aşa că Periene, ai grijă ce-ţi doreşti, prietene, că Mînzînă are și vorbele la el!

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *