Patronul Hotelului Muntenia, Dragoş Diaconescu (Benny), face legea ȋn centrul Piteştiului. Acesta a intrat ȋn conflict cu medicul Ionuţ Costache, care deţine reţeaua de cabinete stomatologice “Dr. Costache” şi care are un cabinet chiar ȋn incinta hotelului. Benny vrea să-şi reabiliteze hotelul, dar nu poate de Dr. Costache, care nu ȋşi poate ȋntrerupe activitatea, dar nici nu poate lucra ȋn praf şi ȋn condiţiile improprii pe care le-ar presupune astfel de lucrări. Să nu mai vorbim că proiectul patronului de la “Muntenia” e aproape un SF, iar realizarea lui ar fi durat ani de zile.

Ca semn de răzbunare, Dragoş Diaconescu a parcat un tir ȋn faţa hotelului, blocând un spaţiu comercial pe care ȋl deţine dr. Costache, dar pe care ȋl ȋnchiriase. Din luna februarie, tirul respectiv este staţionat, iar Benny spune că ȋn acest tir ȋncarcă diverse materiale din hotel. Dar ne aflăm ȋn luna octombrie şi nu suntem naivi să credem povestea asta. Ȋn lunile astea, Diaconescu ar fi putut demonta hotelul şi tot ar fi terminat. Dar nu, tirul e la locul lui, nemișcat de opt luni de zile.

Pentru că nu s-a putut ȋnţelege omeneşte cu Benny, doctorul stomatolog i-a făcut plângere la Poliţia Locală. Aici, şeful Valerică Nicolae a făcut pe prostul şi i-a transmis (ȋntr-o adresă) că tirul cu pricina are acord de circulaţie. Da, tirul o avea acord de circulaţie, dar nu poate staţiona ȋntr-o parcare 8 luni de zile. Mai mult, ca să fie tabloul complet, Valerică Nicolae – şeful Poliţiei Locale Piteşti – solicită proprietarului Hotelului Muntenia să i se comunice dacă, din punct de vedere al destinaţiei, parcarea auto a Hotelului Muntenia e “drum public” sau “drum de utilitate privată”. Deci şeful Poliţiei Locale Piteşti nu ştie răspunsul la această ȋntrebare???

Valerică, stai jos! Nota DOI!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Patronul de păcănele – care deţine Hotelul Muntenia – face legea ȋn centrul Piteştiului! Valerică Nicolae, se aude?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *