Ieri v-am arătat cum a fost Cosmin Petrescu îmbuibat cu funcții la stat (2 job-uri, gras plătite – la Fondul de Garantare și ELECTRICA SA), dar și politice (președinte PNL Curtea de Argeș și vicepreședinte PNL Argeș) de către ”mamița” Alina Gorghiu.

Astăzi, vă mai aducem în atenție două nume, TOT DIN CURTEA DE ARGEȘ – îndopate, la rândul lor, cu funcții babane, doar pentru a-l ajuta pe Cosmin Petrescu.

Cei doi fericiți ai sorții sunt – Sorin Sorescu, Directorul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Argeș și – Claudia Zafiu, directoare de grădiniță în Curtea de Argeș (fără examen), impusă – din scurt, cu pumnul în gura liberalilor – ca membră în Biroul Politic Local Curtea de Argeș și agreată de ”mamița” în Biroul Politic Județean al PNL Argeș.

”Mamițo”, pe Claudia Zafiu, asta, în ce funcție o mai pui? Ia surprinde-i tu pe toți argeșenii …

De ce i-am prezentat împreună pe cei doi?

Așa, doar din întâmplare, că noi nu ascultăm ce zice gura lumii. Noi nu știm ce știe tot satul, așa că nu putem face afirmații neprobate..

”Mamițo”, doar ăștia ai tăi, din Curtea de Argeș, sunt merituoși?

Doar ”domnul Goe” trebuie ajutat? Celelalte organizații, din județ, nu contează?

PS: Ce ne place când îi vedem docili și umili pe liberalii stăpâniți de ”mamița” Alina Gorghiu. Băi și ce ne mai explică ei, cu emfază, cum sunt ei – LIBERALII – spirite independente, de neatârnat, nesupuse … deși, în realitate, i-a călcat Alinuța pe beregăți.

Cum încearcă vreunul să ridice capul din mocirlă, cum îi apasă Alinuța bocancul despotic pe jugulară.

Vai de curul vostru de ”Brătieni” – CAPRELOR!!!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.