Vreți să aflați cum își protejează Prefectul Radu Perianu afacerile private, personale, folosindu-se de funcția publică deținută? 

Sunteți curioși să aflați cum ”și-a însușit” liberalul Radu Perianu – Prefectura – pe persoană fizică? 

Simplu. 

Incitat de ambițiile politice care-l macină de mai mult timp (păi dacă asociatul Teo Nicolescu a ajuns parlamentar, el de ce nu), Radu Perianu își joacă ultima carte politică la nivel ”all-in”, adică totul sau nimic. 

Pentru a prinde un loc eligibil pe listele de Parlamentare, ”Răducu – prefăcutu” și-a planificat un traseu politic concret: Prefect – candidat la CJ (fără șanse, dar nu contează) – loc eligibil pe listele de parlamentare (crede el). 

Și pentru că în ”gurile lor de canal”, ale liberalilor, gargara privind lupta PNL pentru sprijinirea mediului de afaceri privat, susținerea activităților ”specific” liberale și bătălia – pe viață și pe moarte – pe care o duc cu ”ciumații roșii” (risipitori de resurse financiare oferite bugetarilor, ălora care șad în spinarea lucrătorilor din mediul privat) este doar vrăjeală politică, minciună, ce credeți că a făcut avocatul Radu Perianu? 

Avocatul Radu Perianu a renunțat la activitatea privată și s-a angajat la stat, a devenit Prefect. 

Marele avocat și-a ”băgat piciorul” în activitatea pur liberală, privată, în clienți și s-a agățat de o sinecură bine plătită, la stat. 

Vă cam dați voi seama ce câștiguri ”fabuloase” avea MARELE AVOCAT dacă lui îi e mai bine cu salariul de bugetar.  

Mai mult, pentru că-i rămâneau angajații (de la cabinetul de avocatură) fără slujbe, liberalul aducător de liberalism autentic, în Argeș, și-a angajat și subalternii, la stat, tot la Prefectură.  

Până la urmă, nu se știe când va fi nevoit să revină în avocatură și trebuie să-și păstreze oamenii pe lângă el. Bine, bine, înțelegem asta, dar să-ți construiești stratagemele pe banii statului, ai noștri – români plătitori de taxe, nu prea e în regulă. 

Iaca așa, cabinetul de avocatură ”Nicolescu și Perianu” s-a mutat la Prefectură și ”marii” avocați huzuresc pe bani publici, acum. 

Scuze ….. nu și-a mutat chiar tot cabinetul de avocatură, doar 3, că unul e la ”mititica”. 

Da, dragi argeșeni, la Prefectura Argeș lucrează 3 (TREI) angajați aduși de Prefectul liberal, de la firma lui privată – SCA ”Nicolescu si Perianu”, respectiv: Radu Perianu, Dragoș Predescu și Dragoș Petre; adică Prefect, Șef Cancelarie, Consilier. 

Periene, Gorghiule, Rareș Bogdan, Dragoș Boncea (cel cu românii de pretutindeni) … dar din diaspora nimic? 

Nu urlați voi, din toți rărunchii, că aduceți diaspora în țară și că oferiți șanse egale pentru ca tinerii care au luat calea exilului să aibă acces la funcții publice? 

Nu le-ați promis voi vârstnicilor – părinților și bunicilor – rămași singuri în țară că le aduceți copiii și nepoții înapoi acasă??? 

Mincinoșilor! 

Hahalerelor! 

PS: Radu Perianu – DEMISIA.  

Știm că ăsta nu are bunsimț așa că o întrebăm pe Alina Gorghiu – ”Mamițo, la câte semnături adunate îl retragi pe Radu Perianu din funcția de Prefect?” 

Spune-le cititorilor, argeșenilor și noi inițiem o campanie – on-line și în teren – pentru străngerea de semnături … promitem. 

Ce crezi Alinuțo, noi vom obținem mai multe semnături decât ai adunat tu la toate acțiunile tale (laolaltă) … accepți provocarea?  

Te încumeți la un pariu? 

Și tăcerea este un răspuns! 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.6 / 5. Număr de voturi: 19

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Prefectul liberal Radu Perianu – DEMISIA. Cabinetul de avocatură ”Nicolescu si Perianu” – 3 la Prefectura și 1 la ”bulău” … cam ăsta-i liberalismul argeșean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *