Ca reacție la articolul nostru de ieri, <<Susținuți de ”al doilea om din stat” – Alina Gorghiu – PNL iștii argeșeni trec la nivelul următor, după ce au primit cadou funcții la stat, acum au devenit deștepți și ”dau concurs” pe ele, pentru a le acapara definitiv (a venit și rândul TRANSELECTRICA SA Pitești)>> un inginer (vechi) din cadrul TRANSELECTRICA Pitești ne-a tras de mânecă și ne-a provocat la această încercare: să găsim anunțul (extern) de recrutare publicat de TRANSELECTRICA, pentru ocuparea postului deținut de Nae Eugen. 

Voinicește, am dactilografiat, pe google, cuvântul ”transelectrica” și am găsit adresa https//www.transelectrica.ro (foto 1). 

Am accesat această pagină și dă și caută; sapă, insistă și … nimic, nicăieri … 

Nu vă spunem că am stat toți cei din redacție să căutăm, chiar am lansat o competiție – cine găsește primul acest anunț. 

Ia încercați și dumneavoastră. 

Ca să nu spargeți ecranul calculatorului vă spunem noi ”secretul”, derbedeii folosesc o altă adresă, respectiv https//web.transelectrica.ro (foto 2) și la adresa https//web.transelectrica.ro/noutati/liste_cariere.html veți găsi și anunțul cu pricina. 

Vă dați seama la ce porcării i-a dus mintea pe ăștia??? 

Cum dracului să găsească un biet românaș anunțul când noi, știind că există, nu l-am găsit prea ușor. 

Vă dați seama că ei se apără că totul a fost transparent, în condițiile în care motoarele de căutare te dirijează către o adresă perimată. 

Tot ”un scârbit” din ăsta de mișmașurile practicate de PNL iștii celui de-al doilea om în stat (Alina Gorghiu) ne-a mai atras atenția asupra unei anomalii, din anunț. 

Ăștia cer, la dosarul de candidatură, ”Carnetul de muncă (ce conține înregistrările conform Decretului nr.92/1976)” în condițiile în care norma legală e abrogată, carnetele de muncă au dispărut din 2011.. 

Spuneți băi derbedeilor pe șleau – postul este pentru Nae Eugen și gata, ce tot ne aburiți. 

PS: Dacă vreți să vedeți hoția liberală în toată splendoarea ei, citiți și celelalte anunțuri publicate de-a lungul timpului, măcar pe cele din 2022.  

O să vă îngroziți. 

Vă dați seama ce au stat PNL iștii ca șacalii așteptând atâția ani puterea și au tot adulmecat, flămânzi, disperați după ciolane. 

Când au ajuns la putere ”au rupt”, n-au iertat nimic. 

Bine, au și fost lăsați … la ăștia nu le mai zăngăne nimeni cătușele pe la urechi. 

                                                                               

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *