Vă aduceți aminte de Geta Armanaschi sau Iulia Maria Marinescu (soția consilierului local PNL, Mădălin Marinescu, din Curtea de Argeș, omul de bază al lui Adrian Miuțescu, încă din 2004)??? 

Mai știți cum au ajuns ele șefe, la Vama Pitești, respectiv ONRC Pitești??? 

Simplu, PNL a ajuns la putere (după 2004), iar doamnele cu legături strânse în PNL au fost numite, interimar, în funcțiile respective de conducere, pentru ca – mai apoi, când conducerea națională era încă a PNL – madamele au dat concursuri pe post și – ce să vezi – le-au și câștigat. 

Bineînțeles că de atunci au renegat legăturile politice care le-au adus în aceste funcții și au clamat, continuu, cum că ele nu sunt puse politic, că ele ”sunt cu concurs”. 

Pe bune, păi de ce mama dracului nu ați câștigat concursurile alea până să ajungă PNL la putere și le-ați câștigat tocmai voi, cu legături strânse cu PNL? 

Și pentru că Alina Gorghiu – al doilea om în stat, să nu uitați – a rămas la mintea anilor 2004, când se făceau toate măgăriile posibile, în politică, golăneala asta continuă și acum. 

După ce a fost înființat un post nou de conducere special pentru Nae Eugen, la TRANSELECTRICA SA, acum, derbedeii s-au gândit să-i ofere ocazia impostorului (care nu are nicio legătură cu domeniul de activitate) să preia definitiv postul. 

Astfel, au fost publicate 2 anunțuri – unul intern și altul extern – prin care TRANSELECTRICA Pitești face cunoscut faptul că urmează să ”recruteze” o persoane pentru ocuparea funcției deținute de Nae Eugen, cea de DIRECTOR LOGISTICĂ. 

Pentru că Nae Eugen este detașat pe această funcție, de la Biroul Senatorial al lui Dănuț Bica, el este considerat ”extern”, așa că a fost nevoie de publicarea anunțului și public. 

Puteți să observați ce procedură ”suspectă” au adoptat cei de la TRANSELECTRICA. 

Întâi se organizează o selecție de dosare, în baza CV urilor și doar apoi se va organiza, poate, un concurs. 

Pentru a deține controlul ”selecției de dosare”, șmecherașii au menționat cum că ”își rezervă dreptul de a selecționa și contacta numai candidații care îndeplinesc cerințele solicitate”. 

Care? Cerințele postului??? Nae Eugen a îndeplinit aceste condiții când a fost cocoțat pe scaunul de director?  

Păi în momentul în care tu selecționezi candidații doar după cerințele postului este evident că faci o selecție INTERNĂ, dar pentru că Nae Eugen este EXTERN au introdus această condiție în procedura pentru sursă externă. 

În cazul recrutărilor din sursă externă departajarea candidaților se face prin concurs, nu prin selecție de CV uri – PUNCT!!!  

Alinaaaaaa Gorghiu te sesizăm că în prăpădita asta de țară în care tu ești AL DOILEA OM (DE STAT) se pregătește o MARE FRAUDĂ. 

DOVEDEȘTE CĂ ACȚIONEZI LA NIVELUL ACESTEI FUNCȚII, NU FI COMPLICE (chiar prin nepăsare) CU ASTFEL DE BORFAȘI!!! 

DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE, bine că ați luat-o pe sărmana doctoriță … pe ăștia lăsați-i să-și facă de cap!

Dragi români, depuneți-vă dosarele, cât mai mulți, nu-i vom lăsa pe derbedei să-și bată joc de voi!

Doar împreună și cu curaj putem să stârpim hoția PNL din țara asta!

PS: Alinuțo … in afară de poze și gargară politică, poți să faci ceva serios? Provocare: dă de pământ cu ”pușcăriabilii” ăștia, potolește-i!

    

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

2 thoughts on “Susținuți de ”al doilea om din stat” – Alina Gorghiu – PNL-iștii argeșeni trec la nivelul următor, după ce au primit cadou funcții la stat, acum au devenit deștepți și ”dau concurs” pe ele, pentru a le acapara definitiv (a venit și rândul TRANSELECTRICA SA Pitești)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *