”În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna care m-a crescut și care m-a hrănit” (Bastus, Gheorghe Dinică, în filmul Columna).

Nici nu s-au terminat bine alegerile locale că marele perdant – bietul Radu Perianu – a și început atacurile josnice la adresa președintelui CJ Argeș – domnul Ion Mînzînă.

Băi frate, ăsta n-are pic de rușine, de bună-creștere … păi tu Periene ”mârâi” tocmai la cel care te-a salvat de muncă?

Noroc că a câștigat Ion Mînzînă alegerile din iunie 2024 că altfel erai nevoit să te apuci de muncă cinstită … nu agățat în sinecuri bănoase oferite de către Alina Gorghiu.

Haideți să recitim stenograma discursului Alinei Gorghiu – din octombrie 2023 – în ceea ce-l privește pe Radu Perianu:
<< Eu știu doamnelor că ați venit ca să-l vedeți, ascultați, pe Rareș Bogdan, dar trebuie să mai așteptați o țâr (sic!) să termin eu discursul; Nicoleta, la fel … și o să avem grijă să vorbim mai mult CA PREFECTUL MEU DE ARGEȘ, care ACUM VORBEȘTE, dar după ce va câștiga Consiliul Județean vă GARANTEZ CĂ SE VA APUCA ȘI DE MUNCĂ. …>> (https://www.institutiilestatului.ro/politic/pe-principiul-primitiv-eu-te-am-facut-eu-te-omor-alina-gorghiu-a-sters-pe-jos-cu-bieturadu-video/ )

Scăpași de muncă Răducule … să-i pupi tălpile lui Nelu Mînzînă.

PS

Chiar suntem curioși ce sinecură/i primește bietul Radu Perianu ca trofeu pentru că a pierdut alegerile … doar știm că la PNL eșecul se premiază.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Radu Perianu mușcă mâna care l-a salvat … de muncă

  1. In primul rand doamna Gorghiu le-a jignit grav, impardonabil, pe TOATE DOAMNELE LIBERALE, care, in opinia domniei sale, s-au adunat sa il vada pe caraghiosul de Rares Bogdan. Poate ca din acest fel de motive se duce dumneaei la intalnirile de partid, dar asta nu inseamna ca trebuie sa extrapoleze comportamentul dansei la toate doamnele liberale. Eu, ca femeie, ma simt profund jignita de aceasta doamna care mai are si tupeul sa vorbeasca de egalitatea de gen. Rusine, Rusine,Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *